De Stripvlogger Stripvlog Een bijzonder Jan, Jans en de kinderen stripvlog

Een bijzonder Jan, Jans en de kinderen stripvlogFeatured Video Play Icon

Enige tijd geleden was de Libelle beurs. Niet echt mijn ding, maar mijn vrouw en haar moeder gaan daar elk jaar naar toe. Dit keer kwamen ze terug met twee stripboeken. Uiteraard van Jan, Jans en de kinderen, want die strip staat al heel wat jaren in het blad Libelle. Maar deze albums ware zowaar gesigneerd! En nog meer, ze hadden foto’s gemaakt van de prachtige stand, waar tekenaar Daniel van den Broek zat te signeren. Én…mijn vrouw had een stuk gefilmd van het signeren, terwijl mijn schoonmoeder het een en ander vroeg aan Daniel.

Alle reden dus, om hier een mooi stripvlog van te maken, met dit keer een reporter ter plaatse!

Leave a Reply

Related Post