Van 9 tot 5Featured Video Play Icon

Deze was ik gewoon vergeten te posten hier! Mijn stripvlog van de derde cartoonbundeling van Van 9 tot 5! Een cartoon die ik op social media volg en altijd hartelijk om moet lachen. Ik wist wel dat er boekjes van waren, maar net als zoveel boeken die ik ooit nog zou willen, kwam het er niet van. Wel had ik een paar jaar geleden de maker van Van 9 tot 5, Dirk van de Wiel, te gast in een livestream tijdens Vlogmas.

Iets recenter, op Strips op de Markt in Gouda, kwam ik Dirk weer tegen. Hij was daar te gast en signeerde zin nieuwe boekje. Dit was de eerste keer dat we elkaar in de levende lijve tegenkwamen. Erg leuk en hij was zo vriendelijk om mij een exemplaar van zijn nieuwe boek te geven, gesigneerd en wel. Erg leuk, want nu kon ik er een stripvlog op maken…wat ik vervolgens vergat te posten op mijn eigen website en zo is de cirkel weer rond…

Leave a Reply

Related Post