De Stripvlogger Stripvlog Worst Case Scenario

Worst Case ScenarioFeatured Video Play Icon

De film die een graphic novel werd! Zo’n 20 jaar geleden maakte filmmaker en storyboard tekenaar Richard Raaphorst een trailer. Later maakte hij een tweede trailer, die viral ging. Maar de film bleef uit…

Fastforward 20 jaar…in de corona periode werden er geen films gemaakt en zat Richard dus zonder werk. Het idee van Worst Case Scenario kwam weer naar boven en hij besloot dit verhaal in stripvorm te gieten. Dat werd de graphic novel Worst Case Scenario, uitgebracht bij Uitgeverij L en gepresenteerd op Strips op de Markt in Gouda, waar Richard ook signeerde.

O ja, na het maken van de trailers, kwam er wel een film, Frankenstein’s Army, waar veel elementen van Worst Case Scenario in zaten, maar dat was uiteindelijk een heel andere film. Gelukkig kunnen we nu alsnog genieten van deze ‘film’, door dit indrukwekkende debuut en mogelijk de enige strip, die Richard Raaphorst maakte. Maar tussen jou en mij, wat mij betreft mag hij nog wel meer van dit soort mooie boeken maken!

Leave a Reply

Related Post