De Stripvlogger Stripvlog Een prachtig getekende piratenstrip: De Buizerd

Een prachtig getekende piratenstrip: De BuizerdFeatured Video Play Icon

Terwijl ik aan het lezen was, had ik het idee dat ik bepaalde tekeningen al eerder gezien had. En inderdaad, stripmaker Jean-Yves Delitte, die recent de prachtige piratenschip De Buizerd uitbracht, maakte eerder een deel uit de reeks De Grote Zeeslagen, Chesapeake, wat ik eerder op mijn YouTube kanaal besprak. Hoewel dat verhaal mij niet per se kon boeien, waren de tekeningen fantastisch.

De Buizerd is een stuk leuker om te lezen, hoewel het een klein beetje cliché is: De Buizerd, een piraat, is gevangen en zal opgehangen worden. Net voordat het vonnis voltrokken wordt, zegt hij dat de ketting die hij draagt, de sleutel is tot de verbergplaats van zijn schatten. En wie hem helpt, zal beloont worden..

Desondanks wel een interessant insteek, maar het zijn toch de tekeningen, en dan vooral die van de prachtige schepen, die de show stelen! Wat kan die man mooi tekenen…Kom maar op met deel 2!

Leave a Reply

Related Post