De Stripvlogger Reportages Een Beestenboel in het MoCA!

Een Beestenboel in het MoCA!Featured Video Play Icon

Zon is niet meer de enige reden om naar het strand te gaan, want in Noordwijk, wat aan de kust en dus het strand ligt, vind je het MoCA, het Musuem of Comic Art. Oftewel een stripmuseum. Vanwege de vele toeristen, is gekozen voor een Engelstalige naam, wat uiteraard heel slim is.

Het is een eindje rijden, vanuit Eindhoven, daarom was ik niet eerder op bezoek gegaan, maar nu was er een mogelijkheid om toch te gaan en de opening va de tentoonstelling Beestenboel bij te wonen.

Een zeer aangenaam bezoek, een prachtige tentoonstelling, met zeer veel originele tekeningen. Naast de oprichter van het MoCA, Arie Korbee, sprak ik ook Ger Apeldoorn en Bas Schuddeboom, die de tentoonstelling samengesteld hebben.

Mocht je zelf een kijkje willen gaan nemen, wat ik alleen maar kan aanraden (en maak er vooral een dagje van, het strand ligt op een steenworp van het MoCA!), de tentoonstelling loopt nog tot 19 november 2023.

Hier vind je alle info, die je nodig hebt: https://www.museumofcomicart.nl

Leave a Reply

Related Post