De Stripvlogger Reportages,Vlog De nieuwe Dutch Comic Con vlog!

De nieuwe Dutch Comic Con vlog!Featured Video Play Icon

Voor het eerst was Dutch Comic Con in de zomer! Wie heeft dat bedacht? Met name de zaterdag was het ontzettend warm en benauwd, ik was aan het eind van de dag helemaal doorweekt. Gelukkig ging het zondag wat beter, ondanks dat het buiten warmer was, was het binnen aangenamer. Gelukkig maar, want het was weer een leuke editie!

Dit keer was het wel lastiger om een vlog te maken. Juist omdat ik al meerdere Comic Con vlogs gemaakt heb. Maar…gelukkig gebeurde er zaterdag iets, wat deze vlog toch weer uniek maakt! Want er bleken onverwachte gasten op DCC te zijn en ik was erbij met mijn camera! Wat helaas niet op beeld staat (want dat zou me zeker 60 euro kosten!) is Danny Trejo! Zaterdag aan het eind van de dag stond er niemand bij zijn tafel, dus greep ik de gelegenheid aan om hem de hand te schudden en kort met hem te praten. Wat een sympathieke man!

Deze keer dus een vlog met wat hoogtepunten en leuke zaken, die mijn zoon Mike en ik tegenkwamen op DCC. Enjoy!

Leave a Reply

Related Post