De Stripvlogger Interview Een gesprek met de Editor-in-Chief van Marvel Comics!

Een gesprek met de Editor-in-Chief van Marvel Comics!Featured Video Play Icon

Elke editie van Heroes Dutch Comic Con, worden er niet alleen comic artiesten uit verschillende landen uitgenodigd, maar ook altijd een editor. Stripmakers kunnen hun portfolio indienen en de editor kiest er dan een aantal uit om te reviewen en vervolgens te bespreken met de betreffende stripmakers. Dit jaar echter, was er niet zomaar een editor, maar de Editor-in-Chief, zeg maar de hoofdredacteur van Marvel Comics. Ondanks zijn zeer drukke schema, was er toch even wat tijd om een gesprekje met hem te hebben. Over zijn werk en uiteraard ook over de Marvel Stormbreakers, waarvan er 7 van de 8 aanwezig waren, en waarom dat alleen al héél bijzonder was!

Leave a Reply

Related Post