De Stripvlogger Stripvlog Vaarwel wrede wereld!

Vaarwel wrede wereld!Featured Video Play Icon

Nee, geen zorgen, ik voel me niet zo depri, dat ik een dramatische stap ga zetten! Nee, dit is de titel van een stripboek, wat ik een hele tijd geleden bij Stripwinkel Sjors in Dordrecht, heb gekocht. Eindelijk heb ik deze gelezen. Een zwaar onderwerp, namelijk 4 mensen, die elkaar niet kennen, hebben besloten gezamelijk uit het leven te stappen. Alleen blijkt dat nog niet zo gemakkelijk en dat levert een bijzonder verhaal op, wat een stuk luchtiger en vrolijker is, dan je misschien verwacht had…

…alhoewel? De kleurige cover laat al zien, dat het geen deprimerend verhaal is. Het is eerder een verhaal, wat laat zien hoe onvoorspelbaar het leven kan zijn. En zelfs als jet het niet neer ziet zitten, er toch nog onverwachte dingen kunnen gebeuren…Een erg mooi boek!

Leave a Reply

Related Post