De Stripvlogger Stripvlog De wraak van Zaroff = erg goed!

De wraak van Zaroff = erg goed!Featured Video Play Icon

Soms zie je een boek, wat je meteen pakt. De cover van De Wraak van Zaroff was bij mij meteen raak…het zal de kruisboog geweest zijn, want dat vind ik een zeer tot de verbeelding sprekend wapen, wat je niet zo vaak ziet. En dit wapen past bij het personage Zaroff, want hij is een jager. Maar net zomaar een jager! En dat is juist waarom dit boek zo goed is. Ik bedenk me dat ik dit in de video niet zeg…ik blijf eigenlijk een beetje vaag over wie of wat hij is. Bedoeld om nieuwsgierigheid op te wekken, want dit is wat mij betreft een must-read!

Ik heb al de nodige albums van de hand van Sylvain Runberg gelezen en lees graag zijn verhalen. In dit album werkt hij ook nog eens samen met een fantastische tekenaar, François Miville-Deschênes, wat het lezen van dit boek alleen maar beter maakt! Ik ga zeker ook het voorgaande deel (want het is blijkbaar geen one-shot!) opzoeken…

Leave a Reply

Related Post