De Stripvlogger De Spelregels

De Spelregels

Sinds eind 2014 is de Stripvlogger actief op Youtube, aanvankelijk onder de eigen naam, maar sinds mei 2015 onder de naam De Stripvlogger.

Er zijn meerdere YouTube kanalen die gewijd zijn of aandacht geven aan strips, maar met ruim 1500 abonnees en meer dan 360.000 views, is De Stripvlogger verreweg de grootste. Dit hebben verschillende uitgevers ook opgemerkt en zijn deze gaan samenwerken met De Stripvlogger, om zo de strips nog verder te promoten.

De Stripvlogger is ontstaan uit de liefde voor de strips en wordt op geen enkele wijze betaald door uitgevers of andere partijen. De Stripvlogger is niet full-time actief en zal om die reden ook niet alle strips die uitkomen, kunnen bespreken.

Om te zorgen dat alles netjes verloopt, gelden er een aantal spelregels:

Stripboek besprekingen

De Stripvlogger staat open voor iedereen die stripboeken uitgeeft.

Wil je een boek opsturen voor een bespreking, mail naar info@destripvlogger voor het postadres.

Ongevraagd opgestuurde boeken, worden bekeken en gelezen. De Stripvlogger behoud het recht om een boek niet te bespreken, zonder opgaaf van reden.

De uitgever of maker van het boek heeft geen invloed op de uiteindelijke bespreking.

De Stripvlogger doet zijn best om boeken binnen een redelijke tijd te bespreken. Mocht dit niet lukken, zal dit gecommuniceerd worden. Let wel: dit geld alleen voor boeken die hetzij door de Stripvlogger zijn aangevraagd of boeken die op verzoek besproken zullen worden.

Als er een video gemaakt wordt, zal deze op alle social media kanalen gedeeld worden. Uiteraard is het prettig als de uitgever en/of maker deze video ook delen.